Direktlänk till inlägg 20 januari 2013
min meny var
Förrätt: vitlöksbröd
Varmrätt: oxfile och potatisgratäng med sparris och chili bea
Efterrätt: kladdkaka med hallon och vaniljglass
det va mediumsvårt, det va jobbigt att skala potatis. det enklaste va att baka. sen fick jag göra extra mycket för att det kom 4 extra gäster. men alla tyckte att det va jättegott.
Till frukost drack jag juice och åt macka med smör Till lunch åt jag hemgjorda hamburgare med saft Till middag åt jag potatis med korv och drack mjölk Till kvällsfika åt jag flingor med juice ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|